Οινοποίηση / Παλαίωση:
ακολούθησε κλασική ερυθρή Οινοποίηση, κρυοεκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για 3 μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση. Και 12 μήνες ωρίμανση σε επιλεγμένα νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια «μετρίου» καψίματος.
Γευστικά χαρακτηριστικά:
Οργανοληπτικά στη μύτη ξεχωρίζουν αρώματα από ώριμα κόκκινα/μαύρα φρούτα, βιολέτα, βανίλια, φυτικές νότες και νότες πιπεριού τελειώνοντας με μια απαλή αίσθηση δρυ να ολοκληρώνει το αρωματικό σύνολο.
Το στόμα χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα, ισορροπία, καλοδουλεμένες νόστιμες τανίνες και μακρά επίγευση.
Έτοιμο προς κατανάλωση και 7-9 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο.
Αρμονία:
Συνδυάζεται ιδανικά με κρεατικά, κίτρινα τυριά, ζυμαρικά και σούπες.