Οινοποίηση / Παλαίωση:
Τρείς διαφορετικοί τρόποι οινοποίησης 40%Δεξαμενης , 30%Carbonic Maceration, 30% 2 μηνες σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια υψηλού καψίματος .Προζυμωτική εκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον, αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για 3 μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.Φρέσκος δεξαμενής.
Γευστικά χαρακτηριστικά:
Αρώματα κόκκινων φρούτων και ανθέων και νότες καπνίστου μπεικον . Στόμα με ζωντάνια, ήπιες τανίνες και ανάλαφρη γεύση.
Αρμονία
Συνδυάζεται ιδανικά με κίτρινα τυριά και κόκκινα κρέατα σε λιγότερο ή περισσότερο σύνθετες κουζίνες.