Η Χλόη Χατζηβαρύτη συνεχίζει τους πειραματισμούς της με τις “φυσικές προσεγγίσεις”, δίνοντας μία νέα πνοή στην οινική μας σκηνή με τη σειρά ΜiNiMus. To Mus είναι 100% Ξινόμαυρο από τον αμπελώνα της Φιλυριάς στη Γουμένισσα.
- “Φυσικό κρασί”, με αυτόχθονες ζύμες που ζυμώνουν σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Ωριμάζει σε γαλλικά βαρέλια στη συνέχεια.
- Χωρίς προσθήκη οινολογικών πρόσθετων, εκτός από ελάχιστα θειώδη.
- Ένα Ξινόμαυρο με έντονη προσωπικότητα, δομή και μεγάλη πολυπλοκότητα.
- Μετάγγιση συνιστάται και συνοδεία με ένα ζουμερό μπέργκερ ή μοσχάρι στην κατσαρόλα.